Operando Logotyp

SEO - Sökmotoroptimering för Google

2900kr i startavgift sedan 499kr i månaden

Vi designar, utvecklar, seo optimerar och lanserar ditt företag på webben.

Sökmotoroptimering

För att säkerställa en effektiv och framgångsrik närvaro online för ditt företag i Stockholm och Sverige, erbjuder vi en omfattande sökmotoroptimeringstjänst som är skräddarsydd för att uppfylla dina behov och mål. Nedan följer en översikt över våra tjänster:

Granskning och analys av din nuvarande webbplats

Vi börjar med att noggrant granska din befintliga webbplats med hjälp av avancerade verktyg som Lighthouse från Chrome. Denna genomgång ger oss en djupgående förståelse för webbplatsens nuvarande status och identifierar områden för förbättring.

Optimering av koden

Vi refakturerar din webbkod för att följa strikta W3C-standarder och implementera bästa praxis inom kodning. Detta garanterar att din webbplats är välstrukturerad, lättläst och lämplig för sökmotorindexering.

Tillgänglighetsanpassning

Vi optimerar koden för tillgänglighet för att säkerställa att din webbplats är tillgänglig för alla användare, inklusive personer med olika funktionshinder. Vi följer riktlinjerna för tillgängligt webbinnehåll (WCAG) för att säkerställa att din webbplats är användbar för alla.

Cache och prestandaoptimering

Vi implementerar cache-tekniker och optimerar prestanda för att säkerställa snabba laddningstider och en smidig användarupplevelse. Genom att ordna laddningsordningen för filer och minimera onödiga förfrågningar säkerställer vi att din webbplats laddas snabbt och effektivt.

Registrering och analys av Google Console och Google Analytics

Vi registrerar din webbplats med Google Console och Google Analytics för att spåra och analysera viktig användardata och beteende. Vi tillhandahåller regelbundna rapporter och statistik om användare, klick, geografisk fördelning och mycket mer för att hjälpa dig att fatta informerade beslut och optimera din webbplats ytterligare.

Innehållsoptimering

Vi erbjuder också innehållsoptimeringstjänster där vi skapar engagerande och relevant innehåll i form av text, bilder och eventuellt video för att locka och behålla besökare på din webbplats. Vi ser till att ditt innehåll är sökmotorvänligt och optimerat för relevanta söktermer för att förbättra din synlighet online.

Länkning och samarbete

Slutligen hjälper vi dig med länkbyggande och samarbetar med andra relevanta webbplatser och samarbetspartners för att öka din webbplats auktoritet och synlighet online.

Med våra omfattande SEO-tjänster kan du vara säker på att din webbplats når högre placeringar i sökmotorresultaten, lockar mer trafik och genererar ökad konvertering för ditt företag i Stockholm och Sverige. Kontakta oss idag för att komma igång med din Sökmotoroptimering samt SEO-strategi!